Elaludt az autó vezetője, hatalmas csattanás Miskolcon

Megosztás

Villanyoszlopnak rohant és komolyan megsérült a József Attila úton történt balesetben az autó sofőrje, mivel elaludt a volán mögött.

Hétfőről keddre virradóra a miskolci József Attila úton a Citroën vezetője elaludt, ennek következtében autójával egyenesen egy villanyoszlopnak rohant. Kartöréssel megúszta a becsapódást – számolt be róla a Balesetinfo.

A hozzászólók közül voltak, akik megkérdőjelezték a csattanás mikéntjét. A hivatalos jelentés szerint ugyanis az autó vezetője elaludt. Erre volt, aki azt írta, ha húsz percre félreállt volna pihenni egyet, hazaért volna és nem lenne ilyen borzalmas karácsonya, ami akár sokkal rosszabbul is végződhetett volna.

Ám olyan is akadt, aki nem hiszi, hogy egy rövid szundikálás lett volna a kiváltó ok. “Persze! Mindenki elalszik, vagy rosszul lesz. Hülye duma! Figyelmetlen, pocsék, telefonálgató vezetők!” – írta. Valóban nagyon sok a telefonjával babráló autóvezető az utóbbi időben, de egy rendőrségi vizsgálat vélhetően percek alatt kideríti, ha tényleg ez történt.

Íme a baleset további képei:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek